preoti saraci

Ora 17.05 Pentru a promova acest sprijin a venit la sedinta un preot care a precizat ca s-a reusit constructia a 75% din edificiu: “Traiesc in sectorul 1, slujesc in sectorul 1 si sunt consilier la patriarhie de 25 de ani cu diverse insarcinari. Acum in ultimul timp Preaferifictul Parinte Daniel mi-a incredintat acesasta raspudnere, sa ma ocup de constructia Catedralei/ Daca nu primim ajutorul celor care pot sa ni-l dea, (Catedrala) se va transforma intr-un simbol al esecului pentru ca Biserica nu mai poate sa o termine singura. Toti oamenii de cultura, politici ai statului roman s-au preocupat de aceasta catedrala. Va rog sa il vedeti ca pe un proiect de suflet. Catedrala Mantuirii Neamului inseamna un simbol al izbavirii neamului. Va trbeui sa inchidem santierul, suntem deja in incapacitate de plata.”

Bine, titlul din Hotnews e urzicător, gen Primăria sectorului 1 vrea să dea 10 milioane de lei pentru terminarea catedralei, dar mie îmi este perpendicular, să dea, EI l-au ales pe dom primarele, ei să plătească visurile PSD-ului, că doar vin alegerile, iar popii trebuie să aibă material la slujbă, domnii pensionari nu știu cu cine să voteze și trebuie îndrumați.

Altceva mă amuză.
Mă amuză zgârcenia enormă a prea nefercitului Daniel. Voi realizați miliardele pe care le face biserica ANUAL? Fără impozit, fără salarii, fără nimic. Bani curați, pe care îi bagă în conturi. Și deși au atâția bani, sunt ATÂT de incredibil de zgârciți încânt nu vor să dea un leu pentru terminarea mastodontului din mintea nazistă a patriarhului Daniel.

Plătiți, feciori, că voi v-ați declarat ortodocși, voi v-ați votat primarul, vă meritați soarta.

PLĂTITI!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.