chineji

Tatăl nevestei voia să cumpere un tester de mașini pentru Mercedes. Prețurile în românia destul de câh, a găsit el în china, gen Hong Kong, plata prin paypal, relativă siguranță că primești produsul. (în paranteză fie spus, mizeria numită DHL este dovada vie că dacă dai oportunitate de monopol cuiva, birocrația și mizeria apar instantaneu, nu este doar la stat. Nu vreți să știți ce înseamnă să primești un colet în vamă prin DHL…)

Așa. Revenind. Cât a fost de livrat comanda, chinezii au fost numai lapte și miere, fiind vorba de o comandă de 2000 de euro. Discuții continue pe whatsapp, real time help, răspundeau instant, totul minunat. După care a ajuns testerul, care în principiu e ok, doar că are câteva bube, nu bube care să îl facă de nefolosit, dar totuși enervante și care nu ar fi trebuit să existe.

Ghiciți ce. Niciun chinez nu mai răspunde pe whatsapp, mail etc. E ca și cum contul nu ar fi existat vreodată. Oamenii și-au luat banii, acum caută-i.

Deci da, stați liniștiți, o să cumpăr eu Oppo, Xiaomi și altele în curând, din China. DIn china merită să cumperi rahaturi de cele de care le vinzi pe magazine gen fungift. Zaruri, lanternuțe, broscuțe, ventilatoare, chestii de astea de 1 euro bucata, despre care nu regreți atunci când se strică.

În rest, A BIG NONO

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.