oprea morariu

Compania Pax Creative, care a livrat echipamentul oficial pentru Rio 2016, a fost fondată de doi dintre oamenii din fruntea COSR: fostul președinte Octavian Morariu, acum membru CIO, și secretarul general Ioan Dobrescu, cel care a anunțat înainte de Rio că se va retrage.

Știți glumele alea cu olimpismul, cu bunătatea și drăgălășenia și cum suntem noi egali între noi în fața marii întreceri? Mda, glume. În 2008, Morariu era președintele comitetului olimpic român și, alături de secretarul general al acestui comitet, înființa o mică firmă care să furnizeze echipament sportivilor.

Doar nu e vreun conflict de interese aici, nu?

Cu tot respectul pentru sportivi, dar la COSR s-a lucrat luni întregi. Și sâmbăta, și duminica! Dacă sunt probleme, unde este solidaritatea olimpică de care se vorbește?”
Carmen Tocan, șefa Biroului juridic COSR

Să fim solidari. Doar este firma fostului președinte COSR, trebuie să ne raliem în spatele său, nu să criticăm.

– Am cumpărat corect, așa cum ne obligă SEAP-ul

Au cumpărat corect. De la firma președintelui. Păi nu?

Te doare bila. Pur și simplu devine din ce în ce mai clar că tot ce este finanțat de stat în românia este corupt. Dacă încă nu am aflat este pentru că încă nu a ajuns DNA la ei.

Dar stați liniștiți, din noiembrie nu mai ajunge nimeni, vine domnul Dragnea să rezolve problemele.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.