femei

Singurele programe pe care le mai urmărim, în general dimineața, sunt History și Travel. Da, ne plac ăia cu licitațiile, emisiunea lui Zimmer, cu mâncărurile ciudate și emisiunea cu casele de închiriat sau cumpărat.

Am observat un pattern la emisiunea despre case.
Este complet irelevant, la momentul cumpărării, ce nevoi sau plăceri are bărbatul. Dacă doamna dorește ceva, este clar că restul e profund irelevant. Exemplu: Casa e la 50 de minute distanță de jobul tipului, deci ceva gen București-Drajna, dar la 10 minute de mall. Tipul zice că e cam mult de mers, tipa decide că ea e cea ce face cumpărăturile și duce copiii la școală, deci este în regulă pentru EI. Sau au de ales între 2 case, una cu 3 camere, din care o cameră, transformată în apartament, pe terasă iar una aproape de familia tipei. Soțul se bucură și vrea casa cu apartament pe terasă. Soția decide că are nevoie să fie aproape de părinți. Se cumpără casa de lângă părinți.

Serios acum, chiar atât de irelevante sunt dorințele soțului, într-o relație?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.