saveta lipa alina alexoi

În primul rând trebuie să vă spun că mă bucur că se termină gimnastica, pentru că, ÎN SFÂRȘIT, nu o să o mai aud pe Alina Alexoi. Femeia aceasta mi se pare de o prostie absolută, tot ce scoate pe gura aia este inept, prost și irelevant, toate comentariile ei se termină cu Ce tare era românia în urmă cu X ani, ce bună era Amânar, Nadia etc. Am criticat-o și acum 4 ani, din nefericire am auzit-o și acum, sper din tot sufletul să nu o mai aud niciodată.

Second, mă bucur enorm că Ponor nu a câștigat nimic. Pentru că ea ocupă de fapt locul Larisei Iordache, care era mult mai tânără, mult mai bună, mult mai bine pregătită. Dar Ponor a avut orgoliul de a o da la o parte, pentru că de ce nu, să participe regina bârnei, chiar dacă e bătrână, chiar dacă s-a retras și nu e pregătită.

Regina bârnei a făcut rahatul praf. A ieșit pe locul 7 din 8. S-a făcut și ne-a făcut de râs, arătând că nu știe când să se ducă acolo unde se duc oamenii care nu mai pot face un sport. Îmi pare rău doar că Larisa a pierdut ocazia de a concura și de a aduce, probabil, o medalie.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.