Mă gândeam ieri că m-am plictisit puțin de cel mai bun telefon al momentului :mrgreen: și că aș vrea să îmi iau altceva. Din păcate, problema e că, în ziua de azi, nu mai există altceva. Toate telefoanele arată absolut la fel, singura diferențiere o fac culorile gen onyx blue sau yellow coral, au exact același soft, gen android și cam atât. Serios, uitați-vă la poze. TOATE seamănă între ele ca niște picături de apă. TOATE.

Lumea s-a blocat în această paradigmă stupidă. Toate telefoanele trebuie să arate așa. Tuturor le e frică să încerce și alt design, alt tip de telefon, poate alt gen de operare a telefonului. Pentru că merge așa și dacă merge așa, nu mai schimbăm, se știe, echipa câștigătoare nu se schimbă.

Așa că anual avem de ales între aceleași cărămiduțe subțirele identice între ele, powered by android. Sau iOS. De windows nu mai spun, că e păcat de literele consumate.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.