Uitați-vă întâi la clip, pentru că este interesant.

Dacă nu înțelegeți ce e cu Cabral acolo, în grupul nostru de adoratori ai marelui negru, Cabral este cunoscut ca omul care face București – Cluj în 4 ore și care rupe anual niște caucioace pe circuitul de la Nurburgring. Adică știe cu viteza și cu volanul.

În altă ordine de idei, Vodafone a lansat Supernet™4G+.

Lansăm acum Supernet™4G+ și oferim utilizatorilor viteze mai mari, cea mai bună experiență de video HD pe mobil, conform certificării auditorului independent P3 Communications, acoperire mai bună în interior și securitate sporită. Datorită expertizei noastre în tehnologia 4G+ și infrastructurii noastre mobile avansate, în testele pe care le-am efectuat am reușit să depășim bariera de 1 Gbps pentru viteza de descărcare a datelor. Am atins un maximum de 1,35 Gbps, cu mult peste viteza pe care o pot susține terminalele din ziua de azi”, a declarat Cătălin Buliga, Technology Director, Vodafone România.

Sunt de acord că experiența de video pe mobil e cea mai bună, tocmai am făcut streaming pe facebook pe drumul Brăila-București de pe mobil, în timp ce colegul de drum nu prea avea semnal să verifice dacă îmi merge streamingul. Fiind pe o rețea concurentă, desigur.

Cu ocazia acestei lansari, Vodafone lansează și Supernet™4G+ City, care înseamnă internet gratuit și nelimitat pentru locuitorii din Iași și Cluj Napoca, asta însemnând și acces la conținutul video de pe HBO GO sau muzica de pe Zonga, în perioada 5 septembrie – 5 octombrie 2016.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.