teapa gradinita

Săptămâna trecută, pe situl grădiniței unde studiază fiul apare anunțul din poză, cu analizele obligatorii. Mno, ce să facem, dacă sunt obigatorii, hai să le facem, măcar scutim un drum până în Floreasca, la medicul de familie, pentru adeverința de integrare în comunitate. Deci a fost coadă, pentru că sunt vreo 500 de copii înscriși la grădiniță. Am ținut 3 zile copilul acasă, să nu meargă la bunici, ca să meargă luni să facă analize.

Doar că ieri, la ședința dintre părinți și țața directoare a grădiniței, surpriză. Aflăm că de fapt analizele acelea nu sunt obligatorii. Practic, aproape ne-a zis în față că suntem proști, NOI NU AM URMĂRIT LA TELEVIZOR, unde s-a spus foarte clar că nu sunt obligatorii?? Lasă, că nu e rău, e bine că le-am făcut analizele copiilor. Da, tot e necesară adeverința de integrare în comunitate.

După care au fugit repede și au modificat pe site, să nu se mai vadă că au dat țeapă cu intenție. Doar că, din fericire, există google cache. Ce eroare de administrator, domle, 35 de lei a 500 de copii, una mică.

Și uite-așa, începem anul școlar cu mici țepe de astea, care te fac să detești sistemul și jegul de oameni care îl compun. Aștept cu interes ședința de deschidere a anului școlar la clasa 0.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.