curatator

Prin natura meseriei, mă împiedic des de mașinuța aceea care spală pe jos prin supermarketuri și malluri. De obicei, la volan, câte un hăndrălău de 30 de ani, eventual ușor colorat, care ar putea mișca munții din loc, dacă ar împinge mai tare. Sau o doamnă voluptoasă, care își lățește curul pentru mai târziu în viață, în timp ce se plictisește.

Dragi Cora/Auchan/Carrefour etc, sunt atâția oameni de 55+ sau 60+ care nu au loc de muncă și nu îi mai angajează nici dracu la vârsta asta și nici nu pot munci cot la cot cu cei tineri, pentru că, surpriză, au 60 de ani.

Nu credeți că ar fi drăguț să împuneți firmelor cu care aveți contract de curățenie ca pe respectivul tractoraș să fie angajat un om în vârstă? Serios, munca aia o poate face și un om aproape de pensie, iar vlăjganii care o fac în mod constant ar putea face chestii mai serioase decât să plimbe un zamboni pe culoare.

Mulțumesc.
Semnat, un client.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.