daniel-fenechiu-e-un-porc

După ce, ÎN SFÂRȘIT, a fost introdusă o lege anti fumat decentă și la noi, după ce, ÎN SFÂRȘIT, pot merge într-un restaurant sau un club fără să îmi vărs plămânii, se pare că modificăm legea, pentru că așa vrea un porc.

Da, porcul senator Daniel Fenechiu s-a gândit că ar fi bine să aducă niște amendamente legii. Scriam asta în martie, a așteptat sfârșitul anului, pentru că na, lumea e ocupată cu alegeri, Iohannis supraveghează atent alte chestii, e momentul propice pentru distrus

Cele 3 amendamente redefinesc spațiul public închis, în care nu e permisfumatul, drept “spațiu încadrat de pereți de jur împrejur” și stabilesc posibilitatea de a se fuma în orice spațiu “inscripționat special”.

Practic, conform amendamentelor porcului, fumatul va fi permis absolut oriunde. Oriunde este o ușă, oriunde există ferestre, oriunde există o aerisire, nu mai sunt pereți de jur împrejur. Iarăși, toate restaurantele vor scrie În acest local se fumează și cam aia a fost cu legea anti fumat.

Desigur, să aplaudăm inițiativa porcului Daniel Fenechiu. Pentru că, nu-i așa, industria tutunului e a doua contribuitoare la bugetul de stat. Nerealizând că de fapt fraierii care dau bani pe țigări sunt contribuitorii. Aceiași contribuitori care contribuie și la asta.

efectele-fumatului

Dar cui să îi pese? Porcului Daniel Fenechiu, plătit de companiile de tutun? Comisiei de sănătate, care a votat mizeria asta, ei fiind acolo ca să aibă grijă de sănătatea oamenilor?

CUI?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.