Mulți dintre voi nu știu adevăratul motiv pentru care s-a cutremurat românia vineri noaptea. Unii au presupus că, în sfârșit, se mișcă românia lui Iohannis, mai ales că a anunțat că la anul, cu un an înainte de a fi dat în șuturi afară de la președinție, își va prezenta programul de țară.

Dar nu.
Lumea s-a zguduit la anunțul că Florin Salam nu va mai concerta în românia.
florin-salam

Lacrimi s-au jertfit din ochi de fecioară și alte orificii, 50% din locuitorii ferentariului și-au abandonat serviciul, nemaiexistând niciun hoț de buzunare în ultimele zile pe mijloacele de transport în comun, toate casele din Strehaia au arborat drapelul negru în bernă, niciun cerșetor din europa nu a mai pus icre negre în gură, lumea s-a oprit. De ce? Ce s-a întâmplat cu maestrul?

Știu că suspinați să aflați adevărul, așa că iată. Domnul Salam a semnat un contract cu un impresar din Israel, după care s-a gândit că contractul ăla e ca orice contract din românia, adică cui îi pasă de o bucată de hârtie. Eh, se pare că, cumva, într-un fel, când lucrezi cu un evreu de la mama lui, afli că un contract se respectă, vrei, nu vrei.

Și uite-așa, FLorin Salam nu mai are voie să cânte în românia.
Drops mic…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.