Acest domn este deputatul Corneliu Florin Buicu, medic, seful comisiei de sanatate de la camera deputatilor.
Dl. Buicu este medic specialist in sanatate publica (!!!!) si sustine, de fapt, anularea legii antifumat. Dl. Buicu una declara public si alta spune colegilor de partid. De exemplu, ieri, la sedinta de grup, dl. Buicu le-a transmis colegilor PSD ca definitia spatiului public trebuie schimbata si ca trebuie votat in acest sens. De asemenea, in mai multe discutii particulare a spus că va trânti legea anti-fumat care e acum în vigoare, în ciuda tuturor datelor, informatiilor si obligatiilor morale si legale.

Industria tutunului a reusit, cum-necum, sa obtina sprijin practic inexplicabil (altfel decat pe cai ilegale) din partea a 3 parlamentari PSD, toti medici, cu rol crucial in modificarea legii.

Este vorba despre senatorul Florian Popa, PSD, fost rector UMF (!!!) și acum vicepresedinte al Comisiei de Sanatate din Senat, senatorul Marin Burlea, PSD, seful Societatii Romane de Pediatrie (!!!) și membru al Comisiei de Sanatate din Senat (acesti doi senatori au introdus amendamentele-torpila in textul care a trecut pe la Senat), și deputatul Corneliu Buicu, PSD, doctor in sanatate publica (!!!) seful comisiei de Sanatate de la Camera Deputatilor, pe mâna căruia va ajunge acum Directiva sabotată.

Atasam si o poza cu domnul Buicu, pentru ca si scuipatul stradal trebuie sa aiba o directie, la un moment dat.

buicu_corneliu_florin

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.