media

Am primit un comunicat de presă, că blabla, s-a lansat FIFA 2017, nou și proaspăt, engine nou, Frostbite, gameplay, mod narativ etc. Teoretic, știu, pentru că mi l-a descărcat fiul fără să știu pe Xbox. Practic, știe fiul.

Ce mi-a atras atenția a fost altceva.

fifa2017-in-romania

Mi se pare o realizare excepțională pentru IT-ul românesc și dezvoltatorii români. Se demonstrează practic că avem oameni buni și foarte buni, care pot trăit bine mersi aici, câștiga bani decenți și crea chestii ultra mișto și folosite. Adică totuși, FIFA e unul din cele mai vândute jocuri din lume, iar Electronic Arts este…Electronic Arts.

Am cerut mai multe detalii de la agenția care se ocupă, mi-au trimis detalii și mi-au dat, pentru voi, 5 coduri PC de descărcare a jocului.
Ca să le câștigați, trebuie să îmi spuneți de ce vreți jocul și pentru cine. Vă rog eu, fără lacrimogene cu băieți săraci, care vor și ei un joc, că dacă ai PC, Xbox sau Playstation, nu ești băiat sărac. Mai bine inventați o mămică sărmană, care e gata să trimită FFN=uri pentru un cod.

Nu, serios, deci îmi zicețiasta și ar fi un punct în plus dacă îmi atașați un screenshot cu fifa pe care o aveți acum acasă. Dacă ești domnișoară ȘI ești drăguță, poți chiar să apari în poză.

Eu aleg codurile, discriminatoriu, să știți.

Avand in vedere ca am ametit screenshoturile, castigatorii vor primi pe mail ce au nevoie. Tks

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.