igor-dodon

‘În cazul în care voi fi ales, prima mea vizită în calitate de șef de stat va fi în Rusia, întrucât consider că este necesar să relansăm relațiile de prietenie cu Rusia și cred că acest lucru este posibil. În ceea ce privește conflictul transnistrean, existent de o perioadă destul de lungă de timp, el poate fi rezolvat printr-o soluționare politică. Trebuie creată o federație și apoi să propunem Tiraspolului statutul de subiect al federației. Acesta este unul din principalele mele obiective’, a declarat Dodon Izvestia.

Este declarația oficială a favoritului la președinția Moldovei. Și, spre deosebire de românia, ca președinte, chiar poate face chestiile astea.

Reacții din românia?
Nimic. Presa e ocupată că caute buci pe care să le prezinte drept senzaționale, politicienii sunt ocupați să fure, poporul ortodox în înjură pe iohannis că a îndrăznit să le spună că sunt niște mizerii retrograde, iar restul se duc la muncă în Pipera și pierd prea mult timp pe drum ca să mai fie interesați de altceva.

Cumva, e ceva greșit în lume, serios.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.