Inevitabilul s-a întâmplat. După ce a început să câștige mai mulți bani decât mine, lucrând photoshop ca freelancer, doamna mea s-a decis că, vreau, nu vreau, de Black Friday ne luăm epilator de acela definitiv, cu lumină pulsatorie. Păi nu era bine când era un amărât de ofițer în armată și câștiga mai puțin decât femeia de serviciu de la noi din bloc? Era!

În altă ordine de idei, dacă tot o să își ia, am 2 întrebări, sau cel puțin atâtea pot formula pe subiect.

1. Din ce am înțeles, dintr-un articol de mai demult pe subiect, de fapt peste IPL ar fi SPL. Problema e că nu am văzut nicăieri de vânzare aparate SPL, ci doar IPL. În rest, tratamente SPL la laboratoare sau la niște tanti pricepute, acasă. Există pe undeva asemenea aparate, la preț mai mic decât un eventual rinichi?

2. În cazul în care o să cumpere cumpărăm IPL, suntem tentați spre un Philips. Am lucrat la Philips, știu ce calitate au produsele și cum se rezolvă garanțiile, plus, de câteva săptămâni le văd expuse, cu reduceri semnificative, înclusiv la Worldclass. Întrebarea ar fi, ce înseamnă pulsațiile alea în timp de utilizare, pentru că, spre deosebire de alte branduri, se pare că, după ce se termină pulsațiile, arunci aparatul, nu există rezerve sau altceva.

Idei?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.