igor

Miercuri i-am făcut vaccinul numărul 2 lui Igor. De miercuri, nu prea a mai vrut să mănânce. Am pus-o pe seama vaccinului și a deparazitării nr.2, că iarăși scosese niște viermuși lungi din el. Mai făcuse asta o dată, la primul vaccin, așa că nu am fost îngrijorați. Doar că, de data asta, nu a ținut doar câteva ore, maxim o zi, ci pur și simplu de abia se mai atingea de boabele lui.

Aseară, în disperare de cauză, văzând că nu mănâncă nimic toată ziua, am pus și am fiert niște orez, niște pulpe de pui dezosate și morcovi, i le-am răcit rapid în congelator. Deci nu vreți să știți cum se băteau toți turcii tătarii la gura lui, așa a mâncat. Și mai lua o pauză, bea niște apă, se mai plimba puțin și iarăși se reîntorcea să mai guste puțin.

Prin urmare, Royal Canin a căzut din opțiuni. La fel și petkult și Bosch. Acum va începe durerosul drum (pentru buzunare) de căutare a unor boabe care să îi convină micului scandalagiu. Cam greuț, ținând cont că vorbim de rasă Giant, cu cerințe specifice, nu doar de gust.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.