pat-suspendat

Acum aproape 2 ani, când mobilam actualul apartament, văzusem o canapea Beddinge la Ikea, cu o husă roșie senzațională, îmi curgeau ochii după ea. Și mai era și la ofertă. Dar am zis să nu o iau atunci, că nu am ce să fac cu ea, o iau săptămâna viitoare. Normal, săptămâna viitoare se terminase, mai rămăsese doar verde brotac.

Acum ceva vreme am decis să îmi iau un pat suspendat și o saltea Hovag. (Da, eu îmi iau mobila de la Ikea. Aleg sortimentele ieftine, ușor de înlocuit dacă se strică de către copii sau câine. O măsuță de cafea la 69 de lei? Îmi iau 4 pe an și tot ies bine, dacă e nevoie.)

Am așteptat să eliberez niște chestii și nu am luat atunci patul și salteaua, când m-am decis asupra lor. M-am dus ieri să mi le iau și, desigur, Hovag tare, ce doream eu, se terminase, mai era doar medie. Am luat medie, tot se simte bine, dar ca idee legat de decizia de moment.

Întotdeauna îmi place să nu mă câcâi pe mine. Am văzut un tricou care îmi place? Îl iau, nu mai caut prin încă 10 magazine, să văd dacă găsesc ceva mai bun. La fel la orice altceva.

La mobilă, în schimb, decide și nevasta…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.