Priviți vă rog filmul. Primul vrea el să intre, pentru că vrea el, celălalt nu vrea să îl lase pentru că nu vrea el. Normal, conform unei legi elementare a fizicii care nu permite ca 2 corpuri să ocupe același loc în spațiu ȘI timp, cel mai mare l-a încălecat pe cel mic.

Au oprit după pasaj și probabil au început să se certe și să și-o scoată în public, cu discuții gen De ce te-ai băgat bă, nu ai văzut că am prioritate? Dar tu de ce nu m-ai lăsat să intru, nu m-ai văzut că vreau să intru?

Într-o realitate paralelă, unul din ei ridica pedala de pe accelerație 3 secunde, celălalt trecea, după care plecau în treaba lor, fără nervi, fără scandal, fără să își verse supărările seara pe familie sau în alcool. Ar fi fost liniștiți, fericiți, o zi oarecare, petrecută la muncă sau seara cu familia.

Din păcate, nu în realitatea noastră. În realitatea noastră, 2 fraieri cu permis au decis că trebuie să îi arate fiecare celuilalt care este mai cocoș și care o are mai mare. Au reușit cu succes, și-au stricat ziua, și-au stricat mașinile, au făcut probabil vizite pe la asigurare, vor pierde timp și bani la un service, ca să își îndrepte și repare gioarsele. Totul pentru că, niciunul din ei, nu a vrut să cedeze celuilalt ceva, timp de 3 secunde.

3 secunde.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/casteluna/videos/1157204944356364/” width=”640″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Link direct

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.