single-malt-scotch-whisky
Am observat un interes deosebit la topicul cu Lacrima lui Ovidiu (de mirare, cine ar fi crezut că românii sunt alcoolici?? 🙂 ) și mi-a venit o idee. Hai să ne împărtășim unul altuia ce bem în mod normal, ne place și e de calitate. Și mă refer la băuturi bune, faptul că bei Ursus sau Timișoreana nu este senzațional. O bere cu adevărat bună, un vin bun, un single malt de calitate. Poate așa ne mai diversificăm puțin gusturile. Ca între cunoscători, nu?

Încep eu.
Ca bere, îmi place să beau Bière Du Boucanier, dar nu am voie, deci beau mai rar de una pe an.
Vin, beau doar vin roșu, sec. Prefer vinul de la Cricova, cel de Purcari mi se pare incredibil de supraapreciat și scumpit artificial, pentru un vin moldovenesc. Mai beam ceva Dr. nuștiucum, de la Tohani, până când am găsit ceva în el, pe fundul sticlei și mi s-a făcut scârbă.

Nu îmi place whisky bourbon and shit, prefer single maltul. Foarte rar beau și atunci prefer Laphroaig sau Ben Nevis. Rar, câte un păhărel mic de Brâncoveanu.

Când vreau să mă prostesc cu iubita mea soacră, îmi place să beau un păhărel de Sheridans sau, în cel mai rău caz, Baileys

Cam atât.

Deci?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.