Ieri a fost desemnat un alt președinte la COR, fostul scrimer Mihai Covaliu. Un tip extrem de decent, l-am cunoscut, mult bun simț și umanitate, un discurs simplu și uman, o adevărată plăcere să stai de vorbă cu el. Pe de altă parte, am cunoscut-o și pe Gabriela Szabo. Nu cred că am cunoscut vreodată o femeie mai antipatică, serios. Ea e de părere că nu a reușit să îi convingă pe cei din federație să o voteze. Noi, cei ce o cunoaștem, suntem de părere că nu au votat-o pentru că e antipatică.
Tot ieri, Tăriceanu blochează o stradă aglomerată din bucurești, după care dă vina pe SPP-istul care conducea mașina, el nu știa nimic, nu și-a dat seama că blochează strada, mai ales că se ducea la farmacie, de fapt, nu la shopping.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/GazetaSporturilor/videos/10154819511239379/” width=”640″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Ca de obicei, tăriceanu, pus în oglindă cu oricine altcineva, iese porc.

În altă ordine de idei, totuși, locul unde a parcat tăriceanu e parcare pentru toate suv-urile posibile, nici nu cred că e vreodată liber.

În și mai altă ordine, ieri am luat amendă de viteză pe cheiul gârlei, de la Glina. 83 de kilometri, 750 de lei. Încep și amenzile în românia să sune bine.

 

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.