cetin.ro este găzduit de chroot, unul din cele mai bune hostinguri din românia, împreună cu webfactor fiind undeva sus în preferințele românilor. Desigur, spre deosebire de 99% din vedetele de internet românești, care preferă hosting de 5 dolari sau gratuit pe la prieteni, eu îmi plătesc un server la chroot, pentru că știu că businessul meu e important și am nevoie să știu că, la orice oră din zi și din noapte, cineva există acolo să îmi rezolve problemele. Iar Bogdan de la chroot este acolo și face, de fiecare dată, mai mult decât e nevoie.

Așa că, dacă vreți și voi să aveți un hosting tare, cum am eu, chroot are o mică ofertă de Black Friday. Dacă vă grăbiți, e posibil chiar să o prindeți, pentru că nu sunt decât vreo 100 de pachete în ofertă. BF începe la ei Vineri noapte, 18 noiembrie, 23:59 si se termina Luni, 21 Noiembrie, 00:00.

Oferta este valabilă și pentru afiliații profitshare, comisionarea fiind de 20%.

chroot

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.