smart-tv-55uh605v-seria-uh605v-139cm-gri-4k-uhd-hdr-4063fc06a7e5d747c720e5d69bb0d57e

Mai țineți minte când luna se gândea să îmi ia barcalaunger iar eu voiam televizor? Oameni buni, revoluția a învins, televizorul a triumfat.

Mi-am luat această frumusețe. Nu chiar atât de mare cât voiam eu de fapt, dar cam atât îmi permiteam, după ultimele evenimente ușor nefericite din viața mea.

Cum se vede? Well, e 4 k, nimeni în românia nu transmite 4 k. În schimb bluerayurile se vad fantastic, cu o singură problemă. Când definiția e atât de mare, se văd trucajele în filmele care folosesc ecran verde sau alte chestii. Pur și simplu calitatea e atât de bună încât se vede când apare îmbunătățirea digitală. Dacă aveți ocazia, uitați-vă la LOTR sau Matrix, acolo se vede indecent de grav.

Și a început să îmi placă și ideea de smart tv, să știți. LG-ul are și magazin de aplicații, de unde mi-am descărcat frumușel plex, care funcționează smooth. Am Netflix, dar nu îl folosesc, pentru că filmele băgate pentru românia sunt niște tristeți jenante, plătesc același abonament ca un american, dar e ca și cum m-aș uita la voyo.

Anyway, foarte mulțumit. Recomand cu căldură.

Și să nu uit și de giveaway.
Mi-am luat și ceasul acesta, de curiozitate. Mi-am satisfăcut curiozitatea, nu îmi voi lua niciodată smart watch. Și nu, nu are legătură cu așa zisa calitate inferioară, pentru că, cu așa zisa calitate, are notificare și citire de mailuri, sms, apel și răspuns telefon, încarcă agenda telefonică în ceas, pedometru, poți face fotografii cu aparatul telefonului (perv alert) și alte prostioare. Pur și simplu eu nu îi văd utilitatea, având în vedere că sunt tot timpul cu telefonul în brațe, când sunt plecat și nu mi se par deloc uau chestiile alea.

Așa că, dacă îl vrea cineva, să anunțe. Doar în București, predare personală, sexul feminin are avantaj, mă mișc mai cu talent la plecat de acasă în traficul patronat de Firea, când am motivare externă.

PS: Cred că am menționat undeva că bateria nu e deloc grozavă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.