cristian-rusu-oradea

Un unicorn sălbatic apare: Este Cristian Rusu

De abia s-au stins ecourile scrisorii lui Șerban și apare un alt candidat, Cristian Rusu, candidat USR la Oradea. Din păcate, asta e problema USR. Nu realizează că, pe lângă oamenii buni pe care îi promovează, se strecoară și inepți, precum avocatul mai sus numit, mizerabili, precum Goțiu, nebune, cum sunt cuțofilele de pe facebook băgate în consiliul local al bucureștiului și tot așa.

Domnul avocat Rusu are o singură dorință. De fapt 2. Una ar fi să scoată taxa radio-tv, adică e pro Dragnea. Iar cealaltă este că dorește să legalizeze răspunderea internautului pentru acțiunile sale din online. Și aici o să vă las discuția dintre mine și el, pentru că nu are sens să o repovestesc.

Discutia mirobolanta cu avocatul Cristian Rusu

cristian-rusu-inept-1
cristian-rusu-inept2

Concluziile discutiei cu avocatul Cristian Rusu, candidat USR pentru Oradea

Cam aici am încheiat discuția. Stimatul avocat gândește, în mintea sa ineptă, că o poate da după cireș și să ducă discuția în stratosferă. Pentru mine e suficient. Candidatul USR pentru Oradea este un vizionar, care dorește, imediat cum e ales, să introducă legea Dragnea și poliția internetului. Doar a stabilit înalta curte că facebook este spațiu liber, deci facebook este internetul, deci să facem reglementări. Atât de mult înțelege acest inept internetul.

Ah, să nu uit. Pe inept îl cheamă Cristian Rusu.

Post scriptum: Inepții din categoria sa, dar de cealaltă parte a taberei, să se abțină. Între a alege niște gunoaie ce merită condamnate minim la închisoare pe viață, precum Dragnea, Ponta, Gorghiu sau Băsescu, voi alege ÎNTOTDEAUNA pe alții. Fie și pe partidul reprezentat de idiotul din acest articol.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.