Am găsit soluția aproape perfectă pentru problema mea cu fixarea telefonului în mașină. Bine, între timp am făcut upgrade la mașină, dar soluția era necesară.

Bull’s Eye Mountie – Reddot Mobile este soluția perfectă pentru nevoile mele. Așa cum zic de câteva ori în film, cea mai mișto chestie de gen, de la maimuță încoace. Mi se pare incredibil că nu auzisem de el și că nu mi-am imaginat că există un sistem atât de simplu și de util, la un preț atât de mic.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/zearhi/videos/1146504182134170/” width=”640″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Link direct

Și azi, în aglomerația tâmpită din orașul păstorit de pesede, am realizat că waze este pur și simplu neprețuit. Întârziam la programarea pentru montatul anvelopelor, pentru că nu aveam cum să o iau pe linia de tramvai, de-abia ninsese și patina mașina de numa numa, cu cauciucuri de vară pe ea. Și cum stăteam eu, acrit, la unul din milioanele de semafoare înghesuite, am zis să pornesc waze.

Waze s-a calibrat puțin și mi-a dat o rută pe care nu aș fi luat-o în veci, anunțându-mă că ajung la 9.10, când aveam eu nevoie. Plecat de la 8, era ora 8.55, eu eram la Piața Unirii, în mintea mea m-a pufnit râsul, da da, fac un sfert de oră imediat. La 9.10 fix am parcat în fața serviceului.

La întoarcere, am dat din nou waze. Mi-a dat iarăși un traseu ciudat pentru mine, pe la tineretului, pe dâmbovița, centură și acasă. Am făcut exact 34 de minute, cât pronosticase waze. Cumva, înfiorător, dacă e să mă întrebați pe mine. Dar, la urma urmei, de ce să nu profităm, dacă tot vom fi conduși de roboți și CIA. Plus PSD.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.