Bat câmpii pe situl ăsta de câțiva ani despre cum ar trebui să vă țineți conținutul vostru, original, în curtea voastră, nu doar pe facebook, youtube, vimeo sau unde vă simțiți voi mai băgați în seamă. Pentru că e de ajuns un sughiț al altuia și pierdeți tot. A se vedea exemplul Vine, de altfel.

Când l-am adus pe Igor, i-am făcut pagină de facebook ca un fel de reminder pentru noi, despre cum și cât crește și pentru a-l putea vedea și cei de la care l-am luat (Vlad, Elena }{). E și el membru al unei familii de onlineri, așa că merită un loc doar al lui.

Dar să vezi fază, a fost o prostie. Să vedeți de ce.
Facebook avea o chestie numită Milestones. Chestie în care puneai diverse obiective atinse, gen Igor a făcut 10 kile, însoțite de o poză, mesaje haioase etc.

Normal, am folosit milestones aia cu tot felul de prostioare, poze haioase, am împlinit 15 kile, sex cu perna, ce ni se părea nouă distractiv. Well, acum facebook a șters milestones. Și o dată cu el și tot conținutul respectiv, posturi, poze, filme, tot. Pentru că na, de ce nu, doar e situl lui Mark și al investitorilor, nu e al meu.

E ok, pozele le am și în altă parte, nu e asta problema. Dar rămâne gestul și faptul că cu un singur click de maus, un cineva de la un site îți decide existența online sau nu.
Never again.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.