Râdeam ieri cu niște prieteni de proasta de la primărie, Gabriela Vrânceanu Firea Pandele Șialțiicâțiormaififost, care începuse să împartă manifeste pe facebook, despre cum a mărit pesedeul bursele studenților. E fantastic cum la fiecare ciclu opresiv, pesede încearcă să targeteze studenții, marile mase, altele decât vânduți precum Crăciun și restul găștii de manifestanți de profesie. Și de fiecare dată, se arde cu brio.

Anyway, ideea e că așa de mult succes a avut imbecila de la primărie cu subiectul, încât pur și simplu a trebuit să își închidă pagina, din cauza avalanșei de înjurături studențești ca răspuns. Deh, csf, n-ai csf, când te confrunți cu alții decât cu analfabeții tăi votanți pe care îi păcălești cu promisiuni tip ceaușescu vă mai dau 100 de lei există și riscuri.

În altă ordine de idei, nu contenește să mă mire capacitatea de imbecilitate absolută a românilor în general și a româncelor în special. Deci Dragnea și clubul infracțional se pișă pe noi, la propriu, distrug românia, la propriu, iar doamnelor din online le pasă despre corectitudinea politică și hate speech.

Să nu cumva să rănim caracterele sensibile ale domnilor politicieni și să nu îi jignim. Să fim demni și să păstrăm tonul corect, să ne situăm deasupra lor, să fim mai buni. Mizdelor, o să muriți cu corectitudinea politică în gură, în timp ce alții își fac pantofii cu noi. Ați ajuns atât de jos pe scara umană, încât riposta cu aceleași arme nici măcar nu mai e de luat în calcul, voi sunteți deasupra tuturor, să respectăm umanitatea și dreptul fiecăruia la demnitate.

De aia a ieșit trump și cei ca el au câștig de cauză în lume. Pentru că sunteți atât de cretini încât vă e jenă să îi spuneți celui de lângă voi că e un gunoi, ca să nu îi deranjați intelectul sensibil.
Și demnitatea.
Demnitatea lui Dragnea.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.