Îmi este destul de clar, în lumina ultimelor evenimente, că domnul Grindeanu și-a încheiat cariera politică de țucălar a lui Dragnea, așa cum stă bine timișoreanului și că va trebui să vină alt premier. Desigur, din partea psd, ștergeți-vă din cap ideile cu anticipate și altele. Dacă ne considerăm în democrație, trebuie să înțelegem că ceilalți, chiar dacă sunt o gașcă de hoți, au câștigat alegerile și au dreptul de a guverna. Da, știu, 3 milioane nu guvernează 18 blabla. Ba da, guvernează. Pentru că astea sunt regulile democrației. Poate nu trebuia să fiți pe pârtii, la piscină sau la grătare în ziua votului, așa cum zicea un tâmpițel pe aici, Eu am un job bun, îmi iau salariul la timp, nu mă interesează politica.

Deci, cine credeți că va fi noul prim ministru PSD? Am lăsat deschisă opțiunea de a vă adăuga propriile idei, în funcție de informațiile inside pe care le știți.


Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.