PSD a avut dreptate, liderii nu s-au implicat în așa ceva. Au folosit oameni care erau la un moment dat în PNL și care aveau liste cu bătrânii cu timp liber, predispuși la manipulări din astea. Ăștia au sunat bătrânii, le-au promis între 50 și 100 lei și le-au spus că trebuie să apere democrația, fără legătură cu PSD sau altceva.

Cel puțin 50 din cei pe care i-ați văzut acolo erau simpatizanți PNL sau PDL și au fost aduși acolo de oameni de legătură ai acestor partide.

Da, obișnuiți să spuneți că toți sunt la fel. Greșiți. Nu toți sunt la fel. Toți sunteți/suntem la fel. La un moment dat, toți am apreciat pe cineva care acum e în altă gașcă. Voi, foștii băsiști, actualmente liberali care urâți din suflet psd, îl mai țineți minte pe colegul vostru, Liviu Dragnea?

Membru al Partidului Democrat (PD) din anul 1994 și vicepreședinte al PD Teleorman din 1995 până în 2000. La alegerile locale din 1996, obține un mandat de consilier local în Turnu Măgurele, din partea PD. În perioada 1996 – 2000, Dragnea a fost prefect al Județului Teleorman. A fost Ministrul Administrației și Internelor în cabinetul lui Emil Boc, în perioada Ianuarie-Februarie 2009.

Revenind, ne vedem diseară?
Ca idee, ieri seară erau în piață niște agitatori profesioniști, probabil PNL, cu pancarte mari, profesionale, scandări la semnal și altele. Depărtați-vă de ei, nu lăsați să fiți deturnați în interesele unor impotenți politic.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.