Direcția Generală de Administrare a Marilor Contribuabili din cadrul ANAF a pus sechestru pe bunuri ale televiziunii publice în valoare totală de aproape 150 de milioane de lei, pentru garantarea recuperării restanțelor bugetare ale acesteia, anunță Profit.ro.

Inspectorii Fiscului au pus gaj pe active dintre cele mai diverse ale TVR, de la echipamente de telecomunicații în valoare de zeci de milioane de lei la celebrele porți de acces în incinta instituției din strada Emil Pangrati și din Calea Dorobanți.

Sursa

Deci, ca să fie clar.

ANAF, instituție bugetară, pune sechestru pe TVR, instituție la fel de bugetară, complet dependentă de bugetul de stat, nemaiplatindu-se infama taxă radio-tv. Înțelegeți cum sună asta? Buzunarul meu drept, supărat că buzunarul stâng nu și-a plătit datoriile către bugetul consolidat din buzunarul de la spate, pune sechestru pe buzunarul stâng.

Practic, ANAF, care dorește să recupereze datoria CĂTRE BUGET a televiziunii bugetare, pune sechestru pe TVR, pentru ca BUGETUL să îi acorde TVR-ului suma necesară prin care să poată să își plătească datoria CĂTRE BUGET.

Spuneți-mi vă rog că sunt eu sărit de pe fix și nu înțeleg cum funcționează statul de drept.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.