Prima oară când am auzit eu de curve era…wăhăăău, de mult. Am crescut în cartierul Vitan, iar doamnele de pe Văcărești erau niște companioane obișnuite ale zonei. Le priveam așa, cu religiozitate, aveau întotdeauna dulciuri și chestii bune de ronțăit, inclusiv guma turbo și nu se zgârceau să ne dea. Luam inclusiv jumătate din guma ronțăită de ea, dacă era nevoie. Da, atât de mic eram…

Întotdeauna, în mintea mea, prostituatele erau elegante, sexy, în haine explozive și la brațul unor bărbați eleganți. Până când au auzit de tiruri și tiriști. Și de parcările Bayindir de pe Mihai Bravu. Atunci am văzut că săracele sunt urâte cu clăbuci, nu au dinți în gură și fac caca în boscheți și se șterg cu frunze.

Dar, absolut niciodată, pe vremea mea, nu am văzut parașută grasă. Practic, ar fi fost o jignire la adresa speciei. Nu poți să îți vinzi corpul și să fii cât Matahalia Jackson.

Se pare că timpurile s-au schimbat…

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/zearhi/videos/1210729862378268/” width=”650″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Filmat cu minunata mea Vico Opia, cea mai bună dashcam la ora actuală.
Link direct

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.