Știți că, din când în când mai fac articole despre șmenarii cu activități de astea de dezvoltare personală, ești cel mai bun, cel mai tare, dă-mi banii tăi să te învăț să faci afaceri, deși eu în viața mea nu am făcut o afacere. Mai râdem de Shri Matavi, care vindecă prin yoga (în fine, vindeca), de pastorii ăia care se dau cu capul de pereți în timp ce urlă că te iartă (ați râs și voi de africanul ăla care și-a otrăvit turma de fraieri, dându-le să bea otravă de șobolani și asigurându-i că nu li se va întâmpla nimic, pentru că a vorbit el cu doamne-doamne?), de un Mudava, de o bioenergie, de o operație în jungla amazoniană.

Dar absolut serios, cred că mi-am pierdut vremea în viața asta și m-am irosit. Pentru că există un escroc croat, numit Braco, care strânge săli întregi de fraieri și se uită la ei. Serios, nu este nicio glumă, omul asta face, se uită la ei, iar privirea lui tămăduitoare le alină sufletul.

Pe bune, ce metodă lucrativă mai bună de făcut bani ar putea exista? Tipul stă în sală, se uită la gașca de slowminded, le ia banii, toată lumea e fericită și depune mărturie, iată, ce bine mi-a făcut să privesc privirea goală a lui Braco.

DAR STAȚI, CĂ NU E TOT!!!

În data de 31 ianuarie şi 1 februarie 2017, avem onoarea să te invităm la Cinema Pro, pentru a viziona premiera documentarului „Puterea Tăcerii”, despre Braco, fenomenul din Croația, renumit la nivel mondial. Cu participarea scriitorului Paulo Coehlo și narat de actorul Armand Assante, filmul spune și povestea lumii de astăzi, în care toată lumea caută sensul vieții. În premieră, vom asista la poveștile celor care și-au descoperit calitatea din viața lor cu ajutorul lui Braco.
După acest film vei avea ocazia să participi și la o sesiune LIVE cu privirea binefăcătoare a lui Braco. Nu pierde ocazia de a aduce mai multă lumină în viața ta!
Rezervă-ţi locul!
* bilete disponibile pentru proiecţiile de la ora 15:00, în zilele 31 ianuarie şi 1 februarie. Sold out pentru evenimentele cu începere de la orele 18:00 şi 20:30.

* costul biletului este 33 lei (la casieria Cinema PRO) sau 36.3 lei (platforma sau unităţile Eventim) și include o sesiune de grup cu privirea binefăcătoare a lui Braco.

În sfârșit, o grămadă de români își vor găsi sensul în viață, privind privirea blândă a lui Braco, pentru doar 33 de lei. Un preț atât de mic, pentru o binefacere atât de mare.

Râdem, glumim, asta e, proștii trebuie să își piardă banii, este legea firii, dar ia uite ce zice internetul despre Braco.

Braco was born Josip Grbavac in Zagreb, Croatia, in November 1967. He earned a degree in Economics in Croatia, married and started a family. He began practising “healing” after the 1991–1995 Croatian War of Independence. Braco’s mentor was Ivica Prokić, a Serbian economist, whom he met in the autumn of 1993. Prokić suggested the name Braco, meaning “little brother.” Prokić died under mysterious circumstances in 1995 while on holiday with Braco. The two were alone on a beach in South Africa, when Braco says a “rogue wave” swept Prokić away after he had first taken off all of the gold jewelry he traditionally wore along with his socks and wallet. Also, Prokić’s body was discovered with multiple gashes in the lower abdomen believed to be from a coral reef in Plettenberg Bay. After Prokić’s death, Braco initially saw people one on one, however, due to the large number of people who started coming to see him, he began gazing at groups.

Probabil datorită acelei priviri blânde…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.