În această seară ne-am deconectat de la serverele INFP. Colegii mei lucrează și, cât de curând, veți fi invitați să faceți un update la Aplicația Biziday, ce elimină atât Meniul Alertei de Cutremur, cât și filmulețul educativ dar și informațiile privind prevenția.
Facem acest lucru pentru a păstra credibilitatea Aplicației Biziday, căci responsabilitatea pe care noi ne-o putem asuma este legată de verificarea știrilor și informarea populației în timp real. Suntem doar jurnaliști.

Tot respectul pentru alegere. Așa este, ca jurnalist, nu ai decât credibilitatea. Și e păcat să o pierzi din cauze nelegate de profesia ta.

Da, acum, probabil, a înțeles și Moise că atunci când 200 000 de oameni îți instalează aplicația, asta înseamnă și o responsabilitate enormă față de ei. Și că o alertă precum cea de cutremur nu este ceva care să fie tratat cu ușurință, mai ales că ești persoană publică și, ca orice persoană publică, vei fi supus glumelor, atacurilor și decepțiilor. Și că panica care se instalează când auzi de cutremur este o panică animală, incontrolabilă și că oameni pot muri dintr-o glumă de asta.

Cât despre cei ce urlă acum de durere că alerta nu va mai fi în aplicație, probabil sunt aceiași care se tăvăleau de durere că se închide românia cultural sau că se scoate discovery de pe rds. Sau care aprindeau steaguri UE în piață.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.