Cei mai bătrâni, fără Alzheimer și cu conștiința dreaptă încă își mai amintesc de vremurile de demult, din campionatul româniei când, anual, Steaua sau Dinamo trebuiau să câștige campionatul. Avea nevoie Steau de 17 goluri și să pirdă 3 alte echipe? Nu era o problemă, dădeau 20 de goluri, ca să fie siguri, fundașii adverși se împleticeau în fața atacului istoric al Stelei și gata, problema era rezolvată. La fel, avea nevoie Dinamo de victorie, să simuleze, ca și acum, participarea în vreo cupă europeană? Se intra cu rezervele bolnave pe teren, dinamo câștiga, fără discuție.

Așa a fost aseară, la Barcelona-PSG. A fost unul din cele mai jenante momente pe care le-am văzut vreodată în fotbalul internațional. Arbitrul a fost, probabil, școlit la școala Vasile Avram. Totuși, de remarca că francezii nu s-au predat, așa cum ar fi făcut oricare alt francez care se respectă.

Păcat e că toți aplaudă, dar vai, ce meci spectaculos.
Trist.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.