Înainte de orice, țin să precizez că Ilie Năstase este un gunoi, nu îl sufăr, nu l-am suferit niciodată, nici când a fost făcut general, dumnezeu știe de ce, nici când s-a însurat cu mizerabila aia pușcăriașă and so on.

Dar, FOARTE SERIOS, când un român face o greșeală, nu există persoane mai interesate să îl calce pe cap decât românii. Fără nicio glumă.

Ok, Năstase a fost un porc, așa cum e el de obicei, la faza făcută în Fed Cup. Dar hai să ne amintim o chestie.

Poate unii dintre voi își mai amintesc că noi am mai avut o tenismenă bună, în afară de Halep. Adică pe Irina Spârlea. Care, pe vremea ei, tot cu o Williams se duela, dar cu sora mai mare, Venus, pentru că Serena era la tratamentul hormonal de îndepărtare a testicolelor.

Știți cum i-a zis, după un meci, domnul Williams, sportivei noastre? “Este un curcan mare și alb”. Comparați asta cu ce a zis Năstase, care practic, făcea o glumă proastă, întrebând dacă copilul Serenei va fi ciocolată cu lapte, dar atât, având în vedere că da, copilul Serenei va fi mulatru, deci ciocolată cu lapte.

Știți e a pățit domnul Williams pentru acea remarcă? Nimic. Știți cine a făcut scandal pe tema asta? Nimeni. La americani era vorba de un negru, iar negrii, se știe, au dreptul să spună orice, iar în românia nimănui nu i-a păsat sau, dacă i-a păsat, au preferat să tacă elegant, să nu supărăm marele vecin și prieten.

Comparați asta cu isteria nebună care s-a declanșat din cauza remarcii tâmpite a lui Năstase, în presa românească. PRIMII au fost care l-au eviscerat și l-au distrus. Pentru că așa e la noi. Dacă un străin greșește, e ok, asta e, a greșit, oricum e mai bun și mai civilizat decât noi. Dacă greșește un român, să îl ardem, dă-l dracului de țigan animal necuviincios și necivilizat.

Primul care se obosește să îmi spună că au dreptate, înseamnă că nu a înțeles nimic și se știe, ca la aia cu servici…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.