OBICEIURILE ITI FAC VIATA , ziua 3 seara curs coaching s18Video live #286Te iubeeesc!PS distribuie acest video, sigur cuiva ii foloseste#liredanalatisliveCursul de formare in coaching din:-24 mai #Bucuresti-23 oct #Online-20 nov #BucurestiSau la cursul de vindecare emotionala prin NLP din 9 oct #OnlineDetalii pe www.AcademiaDeCoaching.ro, tel 0752163163

Publicată de Loredana Latis, Presedinte Academia De Coaching din Romania pe Vineri, 26 mai 2017

 

Priviți, vă rog, acest filmuleț și spuneți-mi, cu ce se ocupă de fapt gospodinele astea din el? Ce fel de coaching, ce e aia formare coaching, coaching în ce? Dacă tu ești o gospodină care se îmbracă cu haine de lachioșcul din colț, ce le aduce din Dragonul Roșu, la ce poți fi coach, mai exact?

Întreb foarte serios, chiar sunt interesat, mi se pare unul din cele mai bune șmenuri din ziua de azi, să vinzi ceva ce nu doar că nu deții fizic, nu deții nici măcar scriptic. Doar vorbe multe, către oameni și femei proaste.
Te iubeeeeeeeeeeesc!

Via idaho

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.