CNADR, tot anul, nu face absolut nimic. Bă, dar nimic, înțelegeți? Documentat, ei nu fac decât să ardă bugetul anual de miliarde de euro și cam atât. A, și să dea amenzi nejustificate pentru trecerea de pod.

Știți ce face FIX ACUM instituția care are grijă de drumurile româniei?
ÎNCEPE REPARAȚIILE LA AUTOSTRADA SPRE CONSTANȚA!

Nu, serios, nu e o glumă, pur și simplu au așteptat data de 15 iunie, începerea oficială a sezonului, ca să închidă traficul spre constanța. În halul ăsta e bătaia de joc.

Probabil v-am mai spus. După ce rușii au preluat puterea în românia, au început să îi distrugă sistemic și sistematic tot ce însemna stat. E chestie verificată, există un manual clasic pe care rușii îl folosesc, probabil și acum, în țările ocupate.

Și urmează pași simpli. În primul rând distrugerea sistemului de justiție, învățământ și guvernământ prin amplasarea în posturile cheie a unor tovarăși de nădejde, promovați direct din fabrică pe posturi de judecători, miniștri, directori de școală, polițiști etc.

După care urmează distrugerea moralului cetățeanului de rând. EL este făcut să se piardă în hățișul birocratic apărut peste noapte, pentru orice ar fi avut nevoie, trebuia să facă drumuri lungi, în diverse părți, să necesite multe semnături și aprobări. Au distrus, iarăși, e ceva documentat, transportul public. Pentru ca oamenii să trăiască în nesiguranță. Autobuzele nu au mai venit niciodată la oră fixă, trenurile la fel, totul a fost un haos orchestrat cu grijă, care a educat poporul în spiritul fricii și a nevoii de a apela la cineva mai de sus, care să aibă grijă de el și să îi rezolve problemele.

Eu am o teorie.
Cred cu maximă sinceritate că acest proces nu s-a încheiat niciodată în românia și își urmează cursul netulburat, pentru că aceste mizerii avantajează actuala clasă conducătoare care, altfel, nu ar putea fi menținută la putere. Birocrația uriașă, păstrată de TOATE guvernele și îmbâcsită de acte noi, cu fiecare guvernare. Lipsa unui program coerent al transportului în comun (la noi nici avioanele nu pleacă sau nu vin la timp, nu mai vorbim de trenuri sau autobuze). Împingerea în față a leprelor în poziții de conducere (uitați-vă la Eduard Popică, prefectul vasluian, sau amintiți-vă de Mioara Mantale), judecători analfabeți funcțional, absolvenți de școli românești, conduse de lepre care vând diplome pe banda rulantă, judecători care au ajuns și la CC, dând soluții în funcție de nevoile celor la putere în acel moment.

Totul, absolut totul indică faptul că aici, acum, se practică o distrugere sistematizată.
Ține-i proști, ține-i flămânzi, ține-i agresivi între ei. Asta e calea spre putere.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.