Azi dimineață era un început de zi superb. Am ieșit afară, 24 de grade, soarele de o suliță pe cer, păsărelele ciripea, vaca Ziementahl răgea și oițele păștea. M-am urcat la volanul mașinii (puteți fi siguri, de la ora 00:00 a zilei când vă expiră suspendarea, e doar contravenție, nu infracțiune), am pus copiii în spate și am plecat să ne plimbăm prin oraș. Am dus-o pe Luna la muncă, ne-am hlizit la taximetriști, am cântat veseli și fericiți, după care m-am dus la Udriște, să ridic și fizic bucata de plastic care îmi atestă dreptul de conducere.

Iar la Udriște am aflat că imbecilul de polițist slobozean care mi-a ridicat permisul a greșit data de pe dovadă și, de fapt, eu trebuie să îl iau de abia mâine.

Ce învățăm noi de aici?
1. Niciodată nu conduci în dimineața zilei în care crezi tu că trebuie să îți iei permisul, pentru că nu ai de unde să știi cât de retardat e polițistul care ți-a luat permisul, deci nu poți fi sigur dacă ai permis sau nu.
2. Întotdeauna, dar ÎNTOTDEAUNA, te duci și contești sancțiunea, pentru că, de exemplu, în situația mea, câștigam fără probleme și, pe lângă permis, nici nu mai trebuia să plătesc vreo amendă.
3. Adu-ți aminte să plătești taxa de pod la Fetești când treci, nu după 2 săptămâni, așa cum mi-am adus eu aminte acum.

*Acest post este un pamflet și demonstrează doar ce ai putea păți dacă te urci la volan fără să știi dacă ai permis sau nu.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.