Toți ați auzit de Naumovici, pentru că toți știți reclamele cu Batman de la televizoarele Teletech. Omul este un monstru sacru al publicității, unul din cei ce au nivelat drumul pe care se merge la ora actuală în advertisingul românesc. Îi putem contesta multe lui Bogdan, cum ar fi opiniile sale despre politica USA, sau faptul că și-a dat jos barba, dar nu îi putem contesta geniul și creativitatea.

Bogdan face 20 de ani de când lucrează în publicitate și a început, pe pagina sa de facebook, un proiect care conține 20 din cele mai bune spoturi la care a lucrat în viața sa de agenție.

Am simțit nevoia să atrag atenția asupra inițiativei pentru că vorbim de vremurile de aur ale publicității românești, de momentele când advertisingul își căuta niște baze, când Nea Nicu de la Pepsi sau Maria de la Conex, prin Gyuri Pascu, defineau trenduri și impuneau branduri.

Dacă vă place subiectul, urmăriți-l, merită.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.