București, 6 octombrie 2017 – Imprimantele cu jet de cerneală Epson L6190/L6191/L6198, ET-4750, ET-2750 și sistemul compact de fabricare a hârtiei prin procesare uscată* PaperLab A-8000 au fost nominalizate pe lista ”Good Design Best 100”. Good Design Awards sunt acordate produselor ce se remarcă printr-un design ce oferă beneficii și îmbunătățesc viața de zi cu zi a utilizatorilor. În 2017, Epson a câștigat 7 premii ”Good Design”, pentru două videoproiectoare, patru imprimante și pentru sistemul de fabricare a hârtiei de birou, însă doar produsele cu un design deosebit ajung să facă parte din lista ”Best 100”.

Produsele cu cele mai bune designuri selectate pentru a figura în topul ”Best 100” vor fi expuse în cadrul ”Good Design Exhibition 2017”, care se va desfășura în perioada 1-5 noiembrie a.c. în Tokyo, Japonia. Totodată, sunt eligibile pentru premiile ”Good Design Grand”, ”Good Design Gold” și ”Good Design Special”.

Imprimantele L6190/L6191/L6198, ET-4750, ET-2750

Imprimantele multifuncționale inkjet A4 cu rezervoare mari de cerneală cresc productivitatea și îmbunătățesc eficientizează costurile. Rezervoarele și recipientele de cerneală au fost concepute pentru a face mai accesibilă și mai rapidă reumplerea. Rezervorul este poziționat frontal pentru a verifica mai rapid nivelul cernelii disponibile. Trebuie doar introdus recipientul de cerneală în rezervor și, automat, acesta se va reîncărca. În plus, rezervorul de mare capacitate poate fi ușor detașat din imprimantă.

Aprecierea juriului Good Design Best 100

”Imprimantele multifuncționale inkjet A4 cu rezervoare de mare capacitate răspund perfect nevoilor clienților nemulțumiți de rutina alimentării echipamentelor. Astfel, Epson a adoptat designul cu rezervoare de cerneală de mare capacitate pentru a răspunde mai ușor cerințelor utilizatorilor în situațiile în care rămân fără cerneală, eliminând totodată nevoia de cartușe costisitoare. Rezervoarele sunt plasate în partea frontală a imprimantei. Culoarea și forma rezervoarelor sunt discrete și se integrează perfect în designul echipamentului. Rezervoarele sunt ușor de încărcat, dar și de stabilit nivelul cernelii disponibile. Designul este frumos și funcțional. De asemenea, designul recipientelor de cerneală și cel al rezervorului este unic pentru fiecare culoare, ceea ce previne riscul de a face o reîncărcare greșit. Mecanismul de auto-stop integrat previne scurgerile de cerneală atunci când recipientul este scos, chiar și atunci când duza imprimantei este îndreptată în jos. Am apreciat, de asemenea, și panoul de control reglabil conceput remarcabil, liniile prietenoase și aspectul simplu al imprimantei.”

PaperLab A-8000

PaperLab A-8000** este primul sistem compact de fabricare a hârtiei de birou prin procesare uscată. Tehnologia dry fyber de la Epson permite fabricarea hârtiei fără a utiliza volumele uriașe de apă așa cum se întâmplă în mod curent în producția de hârtie. Întrucât nu este nevoie de instalații sanitare, PaperLab poate fi instalat în orice birou sau oriunde este nevoie de reciclarea hârtiei folosite. PaperLab influențează activitatea operațională a birourilor îmbunătățind securitatea informațiilor, producând foi de hârtie de orice grosime și mărime și reducând impactul asupra mediului înconjurător.

Aprecierea juriului Good Design Best 100

Este foarte mult de discutat în privința eliminării hârtiei din activitatea curentă. PaperLab este o soluție excepțională și răspunde punctual problemei utilizării hârtiei în viitor. Faptul că poți recicla hârtia folosită chiar în birou, ceea ce influențează direct securitatea datelor care circulă în organizație, este foarte important.

Alte produse Epson premiate ”Good Design Awards” în 2017

Videoproiectorul 1795F
Seria de videoproiectoare EB-L1000
Imprimantele business inkjet Workforce Pro WF-3720/4720/4740
Imprimanta inkjet EP-50V (comercializată doar în Japonia)
Imprimanta multifuncțională A3 inkjet color WorkForce Enterprise WF-C20590/C17590
* Necesarul de apă pentru menținerea umidității în sistem este extrem de redus.

** PaperLab este primul sistem de fabricare a hârtiei prin procesare uscată conform cercetărilor efectuate de Epson până în luna noiembrie 2016.

Produsele și serviciile oferite de Epson pot fi diferite în funcția de regiune.

Pentru orice întrebări legate de produsele și serviciile Epson accesați: www.epson.ro/

Despre Good Design Awards

Good Design Award este un mecanism de promovare a designului de produs coordonat de Japan Institute for Design Promotion. Precursorul Good Design Awards este sistemul Good Design Selection (sau G Mark System), fondat în 1957 de Ministerul Industriei și Comerțului (actualmente Ministerul Economiei, Industriei și Comerțului din Japonia), cu o istorie de 60 de ani. Câștigătorii Good Design Award au dreptul de utilizare a simbolului G Mark, garanție a designului de calitate de peste jumătate de secol.

www.g-mark.org/?locale=en

URL: epson.presspage.com/5-imprimante-epson-i-sistemul-paperlab-sunt-in-topul-produselor-cu-cel-mai-bun-design-in-2017

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.