Urmare a celebrului post al lui SIlviu Faiăr, care și-a asigurat, astfel, nemurirea internetică, se pare că, aseară, agenția unde lucra celebrul Călin Ionescu l-ar fi concediat pe respectivul și va face anunțul în cursul zilei de azi, dar nu e nimic sigur.
După care agenția a dat și un comunicat de presă în care se distanțează de acțiunile de gen și promite măsuri ferme.

Doar că, din punctul meu de vedere, lucrurile nu sunt atât de simple. Pentru că, din ce se vede în exterior, toată lumea din agenție ȘTIA de lucrurile acestea, dar le lăsau să meargă, sub tot felul de scuze.. Lucru confirmat și de comentariile de la postul de facebook.

Iar bâlbâielile lui Radu Florescu vin ca o cireașă pe tort. Da, au știut de o agresiune, dar l-au sancționat legal, conform codului muncii. Nimic altceva, nicio altă reclamație. Serios, fără glumă, nimeni nu știa nimic. Și știți ce? De fapt Rîmaru era un fel de pielea pulii aici la noi, nu avea nicio funcție. Să mor de vă mint.

Ca final, sper că nu se culcă nimeni pe o ureche că gata, am învins și totul va fi bine, Rîmaru e pedepsit și s-a terminat cu agresiunea sexuală în agenții. Pregătiți-vă de o ripostă care va conține inclusiv procese penale pentru defăimare. Pentru că foarte puține femei din cele agresate dețin dovezi reale sau martori. Iar ei, cei de dincolo, dețin și banii și puterea de a târî prin procese oricâte femei doresc. Și oamenii uită, emoția străzii nu ține nici măcar o săptămână.

Gata. Sper.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.