#YouTooTrump?

Odată cu valul de acuzații de hărțuiri sexuale jurnaliștii și-au amintit că Trump a fost acuzat de 11 femei că le-ar fi hărțuit sexual în timpul campaniei electorale. Nimeni nu pune la îndoială faptul că poate unele dintre ele au vrut atenție și bani, cum nimeni nu pune la îndoială faptul că Trump nu pare chiar un mascul elegant și manierat (pentru alte impresii recomand privirea expresiilor faciale ale nevestei când e alături de el). Poziția oficială a Casei Albe? Toate femeile mint. Președintele e președinte și are dreptate.

Mâine o să te trezești mai devreme

La noapte se dă ceasul înapoi. Deși mulți se bucură și spun “yes, dorm mai mult cu o oră!”, de fapt majoritatea o să se culce mai târziu, o să-și umple ora aia cu altceva (ceea ce n-ar fi rău dacă ar însemna recuperarea sexului pentru care nu s-a găsit timp în ultima vreme) sau se va trezi înjurând pentru că, din obișnuință, organismul îi va trezi la aceeași oră ca în oricare altă zi. Cred că cei care aveți copii mici sunteți fericiți.

#colectiv

Mai știe cineva câți ani au trecut de la colectiv? S-a schimbat ceva în sistemul de acționare în caz de urgență, în spitale? N-ați mai văzut jerbe la nunți și baruri în locații greu accesibile sau greu de evacuat?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.