Un timișorean în vârstă de 40 de ani, din oraşul Ciacova, judeţul Timiş, a fost arestat pentru 30 de zile, după ce a violat-o pe fiica de zece ani a concubinei sale. Fetiţa a povestit întâmplarea mamei, care a anunţat Poliţia.

Potrivit poliţiştilor, fetiţa a fost violată de tatăl vitreg în noaptea de 5 spre 6 noiembrie, chiar în aceeaşi cameră unde se aflau fraţii mai mici ai fetei, de cinci şi şapte ani. Băiatul de şapte ani ar fi văzut ce se întâmplă, însă de frică s-a prefăcut că doarme.

Fetiţa a povestit întreaga întâmplare mamei sale care s-a prezentat la Poliţie pentru a sesiza fapta.

Poliţiştii spun că bărbatul este recidivist. El a mai fost condamnat pentru viol, în anul 1997, iar în cazier mai are trecute fapte de furt. În ultimii şapte-opt ani, acesta nu a avut niciun loc de muncă.

Nimic ciudat până aici. Ăstora din Banat le e lene și să își caute femei și atunci apucă ce le cade în mână prima oară.

Altceva m-a frapat.
Omul ăla a mai fost condamnat pentru viol, plus infracțiuni de furt. Dar A FOST CONDAMNAT PENTRU VIOL. Practic, într-un moment al vieții sale, a considerat că e un lucru bun să forțeze o femeie, cu brutalitate, să facă sex cu el.

Și atunci, care e secretul pentru care tu, femeie cu o fetiță, intri în concubinaj cu asemenea specimen? Ce te mână spre asta? Te gândești că dacă i-o dai singură, nu mai are de ce să te violeze? Nu te gândești nicio secundă că poate copiii vor avea de suferit?

De fapt, ce mă mir, știu pe cineva care a avut o copilărie îngrozitoare, pentru că maică-sa s-a concubinat cu un tip ca să, citez, aibă copilul tată. Și a avut.
Timișorenii, vasluienii vestului.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.