V-am întrebat dacă folosiți dezumidificatoare și ce fel de. Mi-ați răspuns, cu drăgălășenia caracteristică și, după o îndelungată chibzuință, l-am ales pe el, Argo Dry 11. (link afiliat)

Întâi, despre ce zic ei în prezentare

Functie de dezghetare – poate functiona la temperaturi interne scazute (de la +5 la +35 de gr.C.) – posibil

– Auto-restart – dupa o pana de curent, dezumidificatorul porneste din nou – așa este, am testat.

Posibiliatate de drenaj continuu

Higrostat incorporat – permite dezumidificatorului sa detecteze umiditatea din incapere iar cu ajutorul lui se poate seta nivelul de umiditate dorit – intre 80% si 35% – Până în acest moment, nu am găsit așa ceva. Bănuiesc că ei vorbesc despre singurul buton de pe aparat, dar, în concepția mea, un higrostat arată ceva, indică o valoarea, nu doar e setat pe un anumit nivel, nivel găsit mental, eventual.

Avertizare cu alarma la umplerea rezervorului – Rezervorul este situat in partea frontala a dezumidificatorului: O fereastra transparenta, permite monitorizarea nivelului de apa. Acesta dispune de o alarma care porneste in momentul cand rezervorul este plin. Nu pornește alarmă, doar se oprește aparatul

– Filtru lavabil de purificare a aerului – usor de indepartat pentru curatare

– Manere integrate pentru transport

– Roti multidirectionale – poate fi usor transportat dintr-o incapere

Silentios – Cam ăsta e nivelul de silențiozitate. Comparativ, e ca un aer condiționat chinezesc, dat la maximum. Nu cred că aș putea dormi noaptea cu el.

În rest, își face treaba perfect, funcționează non stop, mi-a umplut un rezervor de 3 litri în vreo 6-7 ore, în prima zi. Acum s-a stabilizat, scoate cam un rezervor la 2 zile.

Recomand, preț foarte bun, arată frumos, se încadrează ok într-o casă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.