Viața m-a învățat că, dacă nu ești suficient de bazat pe tine ca să fii capabil să termini conflictul în care intri, nu intri niciodată, dar niciodată în acel conflict.

DIn nefericire, românii au impresia că, dacă înjură cu patos, practic deja l-au bătăt 50% pe oponentul din cealaltă mașină sau, cum a făcut amărâtul ăla de Mircea Badea, motociclistul de pe cealaltă parte a străzii.

Problema e ce se întâmplă atunci când celălalt nu se sperie de înjurături și se dă și el jos la tine. Ce faci? Că vorbele nu dor decât doar când îți zice nevastă-ta că o ai mai mare decât frati-tu.

Uitați-vă la papagalii ăștia doi, violenți până în măduva oaselor. Conduc extrem de brutal, se urmăresc reciproc în trafic, pun în pericol viețile altor oameni, blochează cu intenție tot traficul pe o stradă aglomerată ca să…nimic. Pentru că amândurora le era frică. Au devenit extrem de violenți fix când i-au luat în brațe femeile și știau că nu o să se mai întâmple nimic.

Sfat: Dacă sunteți într-o situație de genul, nu vă bazați niciodată că nu se va întâmpla nimic. Singura dată când am fost lovit, pe stradă, s-a întâmplat când mă certam cu un cocalar în fața blocului, pe la vreo 20 de ani+, neavând nicio intenție de a-l lovi sau ceva, iar mama, coborând val vârtej din bloc, m-a luat în brațe urlând Nu Cetin, nu îl lovi!!, știind toate aventurile mele cu wu-shu și alte chestii care nu pot fi povestite. Moment în care mi-am luat un mare pumn în ochi, direct în ochelari, peste umărul ei și s-a cam încheiat tot.

Concluzia e simplă. Nu te dai jos din mașină dacă nu ești sigur că poți încheia. BIne, idealul ar fi să nu te dai jos din mașină. Nu iei puncte bonus pentru o bătaie tâmpită în trafic iar familia ta nu va fi în niciun caz mândră de tine, vai, ce tare e Costel. Vizite la poliție, spital sau tribunal pot fi scutite doar cu o portieră închisă și mers mai departe.

Nu vă lăsați femeile să vă ia în brațe, gen Stai, nu îi fă nimic. Unui tip care vrea să încheie definitiv o bătaie i se fâlfâie și o să vă lovească pe amândoi, nediscriminatoriu, iar tun nici nu te vei putea apăra, pentru că mâinile iti vor fi blocate de iubirea vieții tale.

Ca o încheiere, vedeți că e plin de camere de bord pe stradă. A mea e Goluk T2 și filmează senzațional, e mică și invizibilă, tot ce vrei, singura ei problemă este că are un buffer de doar 6 secunde, prin urmare înregistrarea rapidă este complet inutilă. Deci nu mai faceți tâmpenii, că ajungeți pe internet.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.