Am început 2018 cu intenția de a-mi respecta unul din dezideratele anului trecut, cel de a nu mai cheltui bani aiurea pe ultimul răcnet de telefon, lămurit fiind că acel ultim răcnet e ultim doar câteva luni, până când apare noul model, cel cu mai mulți mega pixeli și mai multe camere, dar, desigur, cu aceeași baterie leșinată care se duce după 6 luni de utilizare intensă.

Am fost foarte tentat de OnePlus 5T (link afiliat), dar chiar și varianta cea mai ieftină de pe situl lor este 499 de euro și sare din limitele autoimpuse pentru prețul unui telefon. Oricum siturile românești parcă fac dropshipping la telefoane, dacă te uiți pe siturile mamă sau pe amazon, nu reușești deloc să înțelegi de ce diferă prețurile la nivelul inclusiv a sutelor de euro.

Anyway.
Am ales Mate 10 Lite (link afiliat)pentru că are niște specificații extrem de apropiate de 5T și este așa cum îmi doresc eu la mărime, adică în jurul a 6″.

E prea devreme ca să pot emite o opinie validă despre funcționalitate. Acum, ca orice telefon nou, se mișcă extrem de repede. Singurul lucru care mă enervează este lipsa oricărui buton fizic, trebuind să faci acrobații ca să ieși din full screen. A, și butonul de amprentă de pe spate e enervantpentru cineva care ține în 90% din timp telefonul lângă el și care dacă vrea să îl deblocheze să vadă ce e pe ecran, trebuie să îl ia în mână ca să ajungă cu arătătorul la senzor.

Despre restul, feedback la cerere, când se mai învechește.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.