Pentru că tot vorbeam săptămâna trecută de RAT și de faptul că nu mă mai uit din cauză că s-a transformat într-o mizerie în care tot felul de cazuri sociale sunt aplaudate în picioare pentru că le-a murit mama sau nu mai au mâini, iată un caz social de la Asia got talent.

Este că v-a impresionat până la lacrimi cazul social prezentat în imaginile de mai sus? Cum a ajuns ea de jos, tocmai acolo, în pofida sorții rele, dar din când în când, privește în sus, la mama, și își trage puterea necesară pentru a continua, pentru că dujmanii nu o doboară.

Serios vorbind, ea e Sacred Riana, a câștigat Asia got talent cu niște super performanțe, un spectacol încântător. Și nu e vorba de trucuri în sine, pentru că e plin internetul de revealuri (așa cum erau și când a câștigat Gog), ci de spectacolul fascinant și de implicarea profundă a artistei.

Nici măcar nu am fost curios să aflu cum le-a făcut și vă recomand să nu căutați nici voi. Ca și într-o relație, e bine să păstrați un pic de magie și mister pentru totdeauna.

Nu uita să te abonezi la grupul unde primești rapid ultimele articole de pe cetin.ro

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.