Ieri, Valentin mi-a pus noua temă pe care o gândim de ceva vreme. Am ales să o pună live, ca să putem debugui în timp real și să vedem cum se comportă inclusiv cu trafic mare. Se comportă bine, totul ok.

Îmi place foarte mult cum a ieșit, mai avem de bibilit unele detalii de sub post și câteva chestii de ansamblu, dar, per total cam asta e și așa va rămâne.

Ce aduce nou acest template este decizia mea de a mă rupe complet de facebook, ștergerea contului și păstrarea paginii zearhi exclusiv ca feedreader pentru cei ce o urmăresc, alături de Reader pentru cititori.

De aceea am creat categorii speciale, care apar în josul paginii, pentru toate chestiile pe care le făceam pe facebook. Texte scurte, din trafic sau alandala, pe Scurtisime, poze diverse pe Fotografii interesante, clipuri diverse pe Video din lume și, preferata mea, Memes, pentru că meme is life și Meme ie viața mea.

În rest, viața continuă as usual. Luna lucrează la un logo nou, să vedem ce iese.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.