Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Alin Cucui, a fost găsit spânzurat, miercuri, în casa părinţilor săi din Alba-Iulia. Mai multe echipaje de Poliţie sunt la faţa locului, însă din primele informaţii pare a fi vorba despre o sinucidere. Cucui ar fi lăsat un bilet de adio înainte de a-şi pune capăt zilelor, dar deocamdată conţinutul acestuia nu a fost făcut public. Poliţiştii spun că pe trupul neînsufleţit nu au fost găsite urme de violenţă, iar cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru autopsie. Deputatul liberal de Alba Florin Roman scrie pe pagina sa de Facebook că nu-şi explică gestul celui cu care a trecut ”peste greutăţi”. Deputatul PNL Cornel Olar a declarat că gestul lui Alin Cucui l-a afectat şi susţine că ar fi avut o cădere psihică şi „nu s-a putut stăpâni”. Deputatul mai afirmă că o cauză ar putea să fie şi asteniile de primăvară.

Mă gânndeam, citind știrea aceasta, tragică, în sine, cât de jos ne-au adus politicienii români, dpdv uman. Am citit numele, nu am idee cine, e, am citit că e PNL-ist, zbang, m-am bucurat. Și mi-a fost rușine de mine, nu ar fi trebuit să simt asta, habar nu am cine e acel om sau ce a făcut el, politic vorbind.

Nu mă învinovățesc, deși îmi pare rău. Gradul de mizerificare a politicii ne-a adus aici, pe toți. Și nu e vina noastră că urâm visceral politicienii, ci e vina lor.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.