Formaţia Academia Rapid a învins, sâmbătă, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-1, echipa CSA Steaua, într-un meci din Liga a IV-a, joc marcat de incidente şi la care au asistat 36.276 de spectatori, conform anunţului făcut la staţia de amplificare a stadionului din Capitală

36 000 de spectatori. treizeci si sase de mii. TREIZECISISASEDEMII de fani platitori de bilete care au venit să vadă un meci dintre niște echipe din liga a 4.

Oricine va câștiga președinția federației va trebui să ÎNȚELEAGĂ că mizeria asta cu fotbalul dus în cele mai ascunse cătune e o utopie și că oamenii vor să vadă meciuri între echipele istorice, vor să simtă că aparțin unui nume adevărat și nu mai doresc manțocari ca becali sau copos în fotbal, care ies public să decidă care sunt oile pe care le bagă pe teren.

Federația trebuie să gândească și să impună un mecanism care să garanteze neamestecul finanțatorilor în orice ține de jocul echipei. Eventual, fiecare echipă să aibă un consiliu de conducere, care să aibă dreptul de a decide inclusiv peste capul unei maimuțe ca becali.

Nu știu dacă mai există undeva, în lume, un campionat care să strângă atâția spectatori la un meci de liga a 4 a. Spectatori pe bani, nu adunați de pe străzi cu rugăminți sau mizerii din galerii, aduse pe banii patronului să declanșeze bătăi și scandal.

E o realizare, vă spun. O mare realizare.
În rest, scorul nici nu mai contează. Și eu m-aș duce să plătesc bilet la rapid, nu la dinamo-f.c. sotulgabrieleifirea și m-aș bucura de emoție.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.