Aseară s-a consumat ultimul capitol din epopeea Tudorel Toader înghite și Klaus i-a dat cu flit cererii de revocare a Codruței. Desigur, Tudorică s-a declarat nesatisfăcut și a anunțat că va sesiza CC, doar că degeaba sesizează, cât timp asta e în atribuțiile președintelui.

Ce este interesant, pentru mine, este, de fapt, ce se va întâmpla, până la urmă cu DNA? Pentru că este evident pentru oricine că nimeni nu prea mai este interesat de subiect, oamenii, bucureștenii, cei care au ultimul cuvânt de spus, în special, s-au cam săturat și plictisit de ping pongul acesta cu justiția și, în general, s-a instaurat un sentiment de Asta e, acum ce să îi faci, o să scape și gata.

Practic, nu văd o finalitate clară aici. În momentul acesta, Klaus e ușor singur, pentru că și el, când am avut nevoie de el, ne-a lăsat singuri. Joaca asta de-a uite, nu e, nu poate dura la nesfârșit. Când se va întoarce la el primul pachet de legi ale justiției, se rupe ața, pentru că va fi obligat să rupă și el pisica.

Ori refuză să promulge legile, e suspendat și se ajunge la referendum, de unde se întoarce cu puterea unei țări întregi în spate ori, și asta e ceea ce previzionez eu, va juca la joc de glezne, se va rățoi în presă, dar va promulga legile și toată lumea va fi fericită maxim, Dragnea și prietenii scapă de orice urmărire, Klaus termină liniștit 5 ani de mandat și are timp să angajeze niște israelieni și o cravată violet pentru campanie, iar noi…oh, well, noi, cu apocalipsa și potopul.

Primul care spune despre cum Tăriceanu va promulga legile, se știe.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.